Terapia Individual

Que és?

La teràpia individual és un espai on pots trobar solucions als teus problemes: de parella, familiars, laborals, emocionals, de relació, de autovaloració, dols, pèrdues, angoixa, fills… És un espai íntim i segur on pots descobrir noves maneres de relacionar-te amb tu mateix i amb els que t’envolten.


Com funciona?

La nostra manera de fer teràpia s’emmarca dins de les Psicoteràpies Humanistes i Existencials que van néixer com a alternativa al psicoanàlisis per un costat, i als corrents conductistes per l’altre. S’ha considerat a aquest moviment humanístic-existencial com a la “tercera força de la psicologia“. Dins d’aquest corrent la nostra mirada és la de Teràpia GestaltEntenem la teràpia com una trobada existencial entre dues persones, on com a terapeutes posem la nostra experiència viscuda i el nostre estar present al teu servei.

El nostre paper és el d’acompanyar-te en el procés de descobrir maneres més òptimes de viure la teva vida.

  • Perquè puguis viure en l’aquí i l’ara: viure i sentir el present i la realitat, actuant d’acord amb ella, en comptes de guiar-te per pensaments, pors o suposicions.
  • Perquè prenguis consciència: adonar-te del que estàs vivint; necessites ser conscient de com et sents, de què és el que estàs fent, de què necessites; per a poder canviar (si vols) allò que tries, allò que fas.
  • I també que puguis acceptar allò que ets: ser responsable dels teus propis actes, perquè puguis decidir sobre la teva pròpia vida.

Beneficis

La Teràpia Gestalt és una psicoteràpia que parteix de l’acceptació del que succeeix en el teu present i promou una presa de consciència i de responsabilitat per a que es pugui veure, entendre i acceptar allò que està succeint i, d’aquesta manera, poder-ho integrar a la pròpia experiència vital.

Tant si el teu objectiu de venir a teràpia és treballar una problemàtica o un objectiu determinat o bé començar un procés de creixement personal, en comprendre com et relaciones amb tu mateix i amb el teu entorn es produeix una integració de totes les tendències i  inclinacions, subpersonalitats i veus interiors. Al acceptar-les i dona’l-si espai, s’aconsegueix integrar-les en una vida ben orientada i valuosa.

Amb la Teràpia Gestalt et vius a tu mateix més complet, i d’aquesta manera els resultats obtinguts tendeixen a ser permanents i globals. Afecten a tot el teu ser i a tots els àmbits de la teva vida.


A qui va dirigida?

A totes aquelles persones que sentin que un acompanyament professional pot comportar canvis a la seva vida.


Preus, duració, horaris…

La durada, freqüència, horaris i preu de les sessions s’acorden amb el Terapeuta a l’inici de la teràpia.

Posa’t en contacte amb nosaltres per a conèixer quins terapeutes et poden acompanyar i les seves condicions de treball.