MBGE – Gestió Emocional basada en Mindfulness

Que és?

L’MBGE (Gestió Emocional basada en Mindfulness) és un tipus de Mindfulness que enfonsa les seves arrels en el Budisme Laic (Secular Buddhism), el Taoisme encarnat en el Shiatsu Contact, així com la Psicologia Evolutiva, la Teràpia Gestalt, escoles filosofiques com l’Estoïcisme o el Pragmatisme i amb l’ús de la Narrativa i els Mites Grecs com a forma vertebradora de l’experiència.


En què consisteix?

L’MBGE (Gestió Emocional basada en Mindfulness) aprofundeix en la pràctica i l’entrenament de la concentració així com de l’observació sense judicis de l’experiència viscuda.

Els participants podran comprendre els mecanismes de relació organisme-ambient i adaptar els seus pensaments, sentiments i accions perquè esdevinguin nutritius tant per a ells com per a aquells que els envolten.

Centrant la seva Atenció o Consciència Plena sobre un patró emocional determinat (patró egoic) descobriran que fan, com ho fan i per a que fan el que fan, donant espai a una nova manera de representar-se en el món i descobrint la veritat que sosté la seva experiència viscuda.

L’objectiu és comprendre amb profunditat com són els nostres Patrons Egoics de Gestió de les Emocions i desenvolupar un espai de consciència i tranquil·litat interior profund.


Beneficis:

  • Aconseguir una visió clara i profunda dels patrons emocionals (reconeixement de patrons obsolets, obtenció i consolidació de noves capacitats emocionals).
  • Reconeixement de la formació de les emocions i dels seus mecanismes de gestió (millora d’habilitats d’intel·ligència emocional i social com ara la regulació emocional, l’escolta i la comunicació, presa de decisions preacció).
  • Resolució de situacions emocionals (finalització de sentiments cronificats, obertura i gestió de noves emocions catalitzadores de necessitats orgàniques).
  • Obertura i confiança envers les experiències de la vida (consciència, acceptació, compassió, empatia, presència i responsabilitat per afrontar el que la vida ens ofereix).

A qui va dirigit?

A tota persona que vulgui trobar solucions a determinats estats emocionals, físics o mentals.

A gent amb ganes de créixer, descobrir, experimentar i gaudir plenament de la vida.

Persones amb angoixa, ansietat, depressió, atacs de ràbia, tristesa existencial, preocupacions obsessives, problemes de família, de parella, estrès…


 

Nivell: Principiant – Intermedi – Avançat

Compromís: 7 etapes de 5 sessions de 2h (en total 35 setmanes) + Un cap de setmana intensiu a la natura + 30 minuts al dia per a la pràctica personal.

Impartit per: Aleix Boronat (Mentor en Mindfulness MBSR, MBCT, MBCE i MBGE, Professor de Ioga i Meditació i Terapeuta Gestalt)