Qui som

Aleix Boronat Monfort

Actualment dirigeixo “l’Espiral. Teràpies psicològiques, corporals i desenvolupament humà” on també hi exerceixo com a Terapeuta Gestalt, Mentor en Mindfulness i Gestió Emocional.

Col·laboro amb altres projectes i espais terapèutics com “El Melic” o “Espai Lasal“.

www.aleixboronat.com

(+ currículum)

Anna Viñas

Terapeuta Gestalt. Membre adherent de l’AETG. Formació en Psicoteràpia Integrativa (programa SAT). Formada en psicologia i psicopatologia del post part. Formada en Ioga i Meditació per a l’Embaràs i el Post Part amb Happy Yoga. Formada en Educació Viva. Llicenciada en Humanitats i Periodisme.

www.annavinas.com


 

Col·laboradors:

Juan Ramón Paredes

Terapeuta Gestalt (AETG), Psicoterapia Clínica Integrativa (IPETG) y Especialista Terapéutico en Sexualidad.


Anna Ortiz

Psicòloga per la Universitat de Barcelona. Formada en Teràpia Gestalt , Practitioner en Programació Neuro Lingüística i màster de Coaching a l’ Institut Gestalt de Barcelona. Professora de Kundalini Ioga per Shunia Yoga.

+ info fent clic aquí


Trinidad García Espinosa

Formadora, Interprete, Creadora, Dinamizadora, Activista.

Formada en danza clásica y danza contemporánea, estudió en el instituto del teatro de Barcelona (1994) anteriormente ya había trabajado con la técnica CI, pero fue en Liverpool Instiute for Performing Arts (1997) donde recibió Contact Improvisation, con algunos de los pioneros: Mary Prestidge, Karen Nelson y Steve Paxton. Posteriormente en Nueva York (Jams, BMC, Dancespace, Movement Research), después en Berlín y regresó a Barcelona a principios del 2001.

www.deria-rectificadora.blogspot.com


Alberto Martínez

Terapeuta Gestalt i Master en Desenvolupament Personal i Lideratge per la Universitat de Barcelona. Formació en Astrologia i Vivation. Co-fundador del Cercle d’Homes Klokten. Formador intern de la Generalitat de Catalunya. Llicenciat en Economia.


Sofia Dias Lima

Terapeuta emocional. Professora i formadora de Biodança. Terapeuta i formadora de Massatges Bioteràpia. Professora i formadora de Meditació Activa. Organitzadora de tallers per a parelles i nens.


Ellen Lima

Instructora de Ioga certificada. Llicenciada en pedagogia. Formació en osteopatia i postgraus en Psicodrama i en salut pública. Certificada en Anatomia pel Ioga Terapèutic amb Alex Monasterio i Or Halleluiya. Professora de mindfulness per l’estrès i per la salut (MBSR/MBP)

www.ellenlima.com


Vanessa Medina

Terapeuta corporal, desenvolupa el seu treball a través de la Medicina Xinesa, el Shiatsu-Moviment i el Hatha Ioga.


Bhavani

Instructora de Hatha ioga, deixebla de Swami Satyananda Saraswati, amb qui aprofundeix en Jñana Ioga (ioga de coneixement), Bhakti Ioga (ioga de devoció), Raja Ioga (ioga de meditació) i Karma Ioga (ioga d’acció).


Silvia Delgado Avila

Professora titulada en Hatha Ioga. Amant de la pràctica diària. El ioga per a mi consisteix a tornar a l’estat natural del Ser, la unió de cos, ment i ànima. Estudiant del Ioga tradicional amb influències d’ashtanga Ioga.


Bea Salgado

És una somiadora, educadora en somnis per la Robert Moss School of Active Dreaming i educadora ambiental. Organitza tallers de somnis a Barcelona junt amb Robert Moss, i d’altres tallers, consultes i activitats arreu del territori amb l’associació La Oniroteca.