Taller de Somnis amb Bea Salgado

Que son?

La majoria de cultures humanes, durant gran part de la nostra evolució, ha valorat els somnis i als somiadors per diverses raons. Els somnis ens ajuden a consolidar aprenentatges i trobar la solució a problemes. A l’expressar pors i conflictes, ens permeten enfrontar els nostres fantasmes.

En els somnis, trobem infinitat de possibilitats i recursos dels que disposem per viure de manera més conscient i alineada amb qui realment som.

Els somnis parlen el llenguatge del cor. 


En què consisteix?

En aquest taller, aprendrem poderoses tècniques per recuperar l’autoritat sobre els nostres somnis i posar en marxa l’enorme energia que contenen honorant-los de forma creativa.

Gràcies a l’escolta activa i el joc, veurem com el món de símbols va desvetllant-se, i els somnis es converteixen en els nostres millor aliats.

Recorda portar la teva llibreta de somnis!


Impartit per: 

Bea Salgado. És una somiadora, educadora en somnis per la Robert Moss School of Active Dreaming i educadora ambiental. Organitza tallers de somnis a Barcelona junt amb Robert Moss, i d’altres tallers, consultes i activitats arreu del territori amb l’associació La Oniroteca.


Com participar-hi?

Per a demanar més informació o inscripcions, envieu un email a beatriz.salgado@gmail.com o truqueu al
657028280